La trajectòria comercial de la divisió de la confiteria comença a Bolvent des del moment de la seva constitució. A poc a poc i amb 20 anys de recorregut hem anat tenint accés a la possibilitat de col·laboració amb les marques més importants del món en aquest sector, però també amb fabricants nacionals i locals, que amb la seva inestimable col.laboració han fet possible que a dia d’avui, estiguem en disposició de donar cobertura total de distribució pràcticament a tot Catalunya.

Els nostres clients, que molts d’ells ens acompanyen des de el primer dia, ens han ensenyat, juntament amb el nostre personal i els proveïdors a fer les coses cada vegada millor, i la nostra fita ha estat sempre intentar donar la millor garantia de servei, oferint les nostres opinions a tots aquells que ens les han demanat, per aconseguir millorar el negoci i la rendibilitat de les nostres respectives organitzacions.

 

La formació del nostre personal i el creixement en la inversió en noves tecnologies, és a dia d’avui, el nostre principal objectiu.

 

La globalització ens ha portat inevitablement a la cerca de millores en la nostra estructura i a la consecució cada cop més d’un servei integrador en els punts de venda que visitem.

Probablement la resposta a la dedicació, l’entrega i la il.lusió per fer de lo petit alguna cosa important, ha fet possible que any rere any ens anem consolidant en el sector, sempre gràcies a l’esforç de tots els que formem l’equip humà de Bolvent i del suport de tots els nostres col.laboradors.

gallerygallerygallerygallerygallery