Just al cor de Catalunya, a la comarca del Bages, Bolvent comença la seva trajectòria l’any 1991. Inicialment, i des de les seves instal·lacions a Manresa, desenvolupa la divisió comercial de la confiteria.

No és fins uns anys més tard, i fruit de noves incorporacions de personal, que es planteja la posibilitat de recuperar el negoci de la comercialització del bolet i la tòfona, fresc en un primer moment, i congelat, deshidratat i en conserva un temps després, a fi i a efecte de poder soportar comercialment la inevitable estacionalitat del suministre natural del producte.

L’any 2002, l’empresa trasllada les seves instalacions a Valls de Torruella (actual ubicació d’activitat). És des d'aquí, que es comença una nova etapa de creixement continuat, i on el nostre objectiu principal és el servei al client.

Instal.lacions de Valls de Torruella

L’actiu més important de Bolvent, és el personal que forma l’equip humà que hi treballa. Al llarg dels anys, els que encara hi son i alguns dels que ens han acompanyat en el camí, han fet possible que creixessim junts i aconseguissim arribar on som amb il.lusió i optimisme de cara al futur. 

 

Les millores tecnològiques i la constant formació del personal, és l'aposta de la nostra empresa per encarar el futur.

Instal.lacions

installacionsinstallacionsinstallacionsinstallacionsinstallacionsinstallacionsinstallacions